Visdocumenten

Lid worden van de mooiste vereniging van Leiden

Bij de Leidse Hengelaarsbond ben je aan het goede adres voor je VISpas of JeugdVISpas. De (Jeugd)VISpas is meteen het  lidmaatschapsbewijs van onze vereniging. Hiermee krijg je niet alleen toegang tot een prachtig aanbod aan viswateren in en rond Leiden én zo'n 80% van ál het viswater in heel Nederland, maar word je ook lid van de leukste en actiefste vereniging in Leiden en omstreken.

vispas 2024

  

Via bovenstaande knop kun je de (Jeugd)VISpas online bestellen, veilig betalen via Ideal of creditcard en direct vissen! Je ontvangt direct (en per mail) een printbaar Voorlopig bewijs van lidmaatschap (VISpas), met een unieke code. Dit document is een maand geldig. De definitieve VISpas inclusief de lijsten van viswateren worden je automatisch binnen drie weken  per post opgestuurd.
De viswaterlijsten worden als service toegestuurd door de Leidse Hengelaarsbond, de definitieve VISpas ontvang je later rechtstreeks van Sportvisserij Nederland die ze produceert.


Uiteraard kun je ook bij één van onze verkooppunten inschrijven en de documenten meenemen.

Prijzen

Klik hier voor een overzicht van prijzen.

Gratis jeugdvergunning

Ben je niet ouder dan 14 jaar en vis je nooit met meer dan één hengel? Dan kun hier een gratis jeugdvergunning van onze vereniging aanvragen. Lees wel eerst even de voorwaarden!

Opzeggen

Wil je je lidmaatschap opzeggen dan vind je informatie hierover via de onderstaande link.
Klik hier voor informatie over het opzeggen van het lidmaatschap