Over ons

De Leidse Hengelaarsbond is met ruim 4000 leden de grootste sportvereniging van Leiden en Omstreken.

Wij willen blijven zorgen voor voldoende goed toegankelijk en bevisbaar viswater met een goede, gezonde visstand in en rond Leiden.

Wij zijn trots op onze vrijwilligers, die dit mogelijk maken én ervoor zorgen dat er voldoende activiteiten plaatsvinden voor onze leden en de vissende jeugd.

Wij als hengelsportvereniging hebben een eigen clubhuis waar de nodige activiteiten plaats vinden.
U kunt ons vinden :
Hengelaarsbond voor Leiden en Omstreken. t.o Bastionhotel
Voorschoterweg 8a.
2324 NE Leiden.
Wij zijn geopend dinsdag s'avonds van 19.00 uur t/m 21.00 uur. Wij zijn telefonisch bereikbaar onder nr: 0715766631 alleen op dinsdagavond van 19.00 uur t/m 21.00 uur